EMPOWER TO IMPROVE HEALTH & HAPPINESS

Online Marketing Behandelplan

Dat een goede vindbaarheid in Google (SEO & SEA) belangrijk is, dat weet je vast wel. En een Facebook, Instagram en LinkedIn pagina zul je ongetwijfeld al lang hebben aangemaakt. Maar ziet er ook een resultaat gerichte strategie achter de inzet van Search en Social Media? En hoe zit het met de vertaling van strategie naar executie (lees: het plaatsen van berichten met een doel)? Te druk, te lastig of beiden? Wij helpen je met een resultaat gericht behandelplan.

Google & Sociale Media:
de twee grootste zoekmachines voor
 patiënten en klanten

Jaar en dag is Google dé go-to zoekmachine. Maar vlak ook Sociale Media als met name Facebook en YouTube niet uit als kanalen waar mensen informatie zoeken en lotgenoten ervaringen delen (!).

Social Media Succes =  Content Strategie + Advertentie Strategie 

Om blijvend interessant te zijn voor jouw doelgroep is een effectieve content strategie enorm belangrijk. Veel bedrijven weten alleen niet goed welke berichten ze moeten plaatsen en met welk doel of hebben simpelweg te weinig tijd. Wij helpen je met de strategie en waar nodig met de praktische uitvoering.

Met alleen het plaatsen van berichten kom je er helaas niet. Wist je dat nog geen 5% van de niet-gepromote berichten van bedrijven getoond worden aan de volgers? De tijd van ‘gratis’ adverteren met organische berichten is al lang voorbij. 

Om als bedrijf zichtbaar te zijn op Facebook, en zeker om nieuwe patiënten of klanten te werven is adverteren een absolute must. Gelukkig kan dat zeer effectief en veel lagere kosten t.o.v. traditionele media.

Content Creatie: het valt of staat bij de uitvoering!

Het Social Media Behandelplan kan strategisch nog zo sterk zijn, als de praktische uitvoering blijft liggen, dan faalt de aanpak en blijven resultaten uit. Zo simpel is het.

Veel bedrijven lopen vast (en lopen kansen mis) in de dagelijkse praktijk om met regelmaat relevante berichten te plaatsen met een strategisch doel. Gevolg; of er worden met grote regelmaat lukrake berichten geplaatst of gedeeld, of er gebeurt (bijna) niets. 

Sweetspot helpt bedrijven met een focus op health en wellbeing met een effectief behandelplan voor Search & Social!

Search & Social Adverteren

Een absolute voorwaarde als je effectief patiënten of klanten wilt werven via Google én Sociale Media. Naast branding campagnes zetten we AdWords, Facebook Ads, Instagram Ads en Messenger Marketing in om klanten te werven.

Search & Social Content

Met welke informatie kun je de doelgroep het beste van dienst zijn? De inhoud staat centraal met als doel dat jouw organisatie als dé autoriteit gezien wordt waar je moet wezen. Strategisch geplande content waardoor er ook ruimte ontstaat om in te spelen op actualiteiten.

Content Creatie

Voor veel bedrijven is de stap van strategie naar executie, het 'doen', misschien nog wel de grootste uitdaging. Want, structureel (frequentie) relevante content plaatsen vraagt niet alleen om expertise maar ook om capaciteit. Wij bieden in de uitvoering expertise en 'handjes'.